Program og tilmelding

 

 

Jura i det psykiske arbejdsmiljø
2. oktober 2019

Bliv klogere på bl.a. arbejdsbetinget stress og arbejdsgivers ansvar i forbindelse med arbejdsskader på dette seminar.

>>Læs mere her

Tilmeld dig her

 

Virksomhedernes etiske infrastruktur og organisatorisk forebyggelse og håndtering af mobning og chikane
5. - 6. september 2019

Kurset henvender sig til ledere på alle niveauer og rådgivere og konsulenter, som arbejder med personalekonflikter, arbejdsmiljøudvikling, organisationsudvikling og ledelsesrådgivning.

Kurset kan tages som enkeltstående kursus, men indgår også i forløbet som certificeret fakta-undersøger.

>> Her kan du læse mere

Tilmeld dig her

Procesuddannelse We:LIFT

14 undervisningsdage fra kl. 09.30 – 16.00, fordelt på 7 moduler, med hver 2 sammenhængende undervisningsdage

Nyt hold starter til oktober 2019. Tilmelding er bindende fra den 1. september 2019. Du finder mere info om uddannelsen under ovenstående faner eller kontakt Arbejdsmiljørådgiverne på tlf. 30 48 58 16 eller mail: info@bamr.dk

>> Her kan du læse mere

 

Certificering som Faktaundersøger
18. - 20. marts 2020

Certificeringen udstedes og underskrives af fagfolkene bag metoden: professor Helge Hoel og professor Ståle Einarsen og advokat Harald Pedersen.

>>Læs mere her

 

Indføringskursus Faktaundersøger (del 1)
18. - 20. marts 2020

Som deltager på kurset klædes du på med kompetencer til at håndtere sager om mobning og krænkelser på arbejdspladser.

>>Læs mere her

Tilmelding (under udarbejdelse...)

Deltagere fra virksomheder, der er medlem af Arbejdsmiljørådgiverne, får 25% rabat på de fleste seminarer –  dog gives der ved særlige tilfælde ingen rabat. Du kan læse nærmere om de enkelte rabatordninger på den pågældende beskrivelse af seminaret.

Tilmelding bindende, dog kan din plads vederlagsfrit omregistreres til en anden person med samme fakturaadresse. Oplysninger om ændringer i din deltagelse (dette gælder også afbud) skal altid gives skriftligt til info@bamr.dk. Se under beskrivelse af det konkrete kursus/seminar for afbudsbetingelser.

Arbejdsmiljørådgiverne forbeholder sig ret til aflysning i tilfælde af sygdom eller manglende tilslutning til seminaret. Evt. betalt kursusafgift refunderes i dette tilfælde. Arbejdsmiljørådgiverne hæfter i øvrigt ikke for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte opstå som følge af aflysning, undervisningens/kursusmaterialets beskaffenhed eller andre forhold.

 

 

 

 

Har du brug for en arbejdsmiljørådgiver?

En arbejdsmiljørådgiver kan både løse udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet i virksomheden og forebygge at de opstår.