Pris og vilkår

Alle priser er ex. moms

Deltagergebyr: 6.500,00 kr.

Dækker deltagelse, forplejning og konferencematerialer fra mandag d. 16. november – tirsdag d. 17. november 2020, men ikke overnatning. Overnatning bestilles som tillæg og pris afhænger af værelsestype og hotel.

Medlemmer af Arbejdsmiljørådgiverne får 15% rabat på deltagergebyret pr. pers. (Obs: ingen rabat på værelsespris) Kontakt sekretariatet på info@bamr.dk for at få tilsendt særligt link til tilmelding med medlemsrabat. Er du i tvivl om din virksomhed/organisation er medlem – se her

Der ydes ej yderlig rabatter, hverken mængderabatter, rabat i kraft af afholdelse af workshop el. lign.

Overnatning:

Hotel Nyborg Strand Enkeltværelse: 975,00 kr.  Dobbeltværelse pr. person: 645,00 kr.
Hotel Hesselet Enkeltværelse: 1450,00 kr Dobbeltværelse pr. person: 930,00 kr.

Om hotellerne: Hotel Nyborg Strand er konferencehotellet og her hvor de fleste overnatter. Der udover kan man vælge det nærliggende og mere eksklusive Hotel Hesselet.

Get2gether søndag den 15. november (tilvalg)

Let tapas-anretning med vin, networking og et fagligt/underholdende indslag

 Pr. person:  500,00 kr.
Husk at booke værelse fra søndag, når du tilmelder dig.
 

Deltagelse enkeltdag

Pris: 4.000 kr. ex moms. Vælg mellem mandag eller tirsdag. Mandagsbillet giver ikke adgang til deltagelse i aftensarrangementets dinner.

Afbud eller ændringer

Tilmelding er bindende. Dog er der pga. Coronasituationen muligt at annullere sin tilmelding frem til d. 15. august 2020 uden beregning.
Ændres der i restriktioner pga. Corona, der umuliggør at konferencen gennemføres, refunderes hele deltagergebyret incl. overnatning og evt. tilvag.

Fra 15. august til 31. oktober 2020 er afbud muligt mod et afbestillingsgebyr på 1000,00 kr. Derefter gives ingen refusion af deltagergebyret. Afbud skal altid gives skriftligt!

Frem til 1. oktober 2020 kan deltageren selv rette sin tilmelding og evt. overdrage sin booking til en kollega fra samme arbejdsplads. Overdrages bookingen til en person fra en anden virksomhed betragtes det som et afbud og man faktureres afbestillingsgebyr på 1000,00 kr. hermed.

 Kontakt konferencesekretariatet ved spørgsmål på info@bamr.dk

 

Vil du med på AM:2020 - tilmeld dig her!

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til AM:2020