Lab22

LAB22 løber af stablen d. 2.-4. oktober 2022 på Hotel Nyborg Strand. Vi inviterer dig inden for til spændende dage med oplæg, workshops, netværk og masser af inspiration!

Konferencen er Danmarks største for ledere og arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år byder dig inden for til konferencedage spækket med spændende oplæg. Når LAB22 slår dørene op d. 2. oktober 2022, er det 38 år siden, at konferencen første gang så dagens lys. Fra den spæde start med halvtreds deltagere på BST-seminarer, siden omdøbt til Arbejdsmiljøkonferencen og nu LAB - ledelse, arbejdsliv og bæredygtighed er den nu med sine ca. 500 deltagere blevet et kæmpe tag-selv-bord for ledere og arbejdsmiljøprofessionelle.

Vælg mellem 50 workshops og oplæg, som giver ny viden, værktøjer og inspiration til dit videre arbejde. Konferencen er både for teoretikere og praktikere og en mulighed for, at du som deltager med praktiske erfaringer, kan bidrage med værdifuld viden og inspiration til forskerne, som de kan arbejde videre med efter konferencen og omvendt.

Programmet bliver offentliggjort løbende, så hold dig opdateret her på siden, hvor du kommer til at kunne læse mere om konferencen, om programmet og information til deltagere, udstillere, oplægsholdere.

Vi glæder os til at se dig d. 2. - 4. oktober 2022 i Nyborg.

Vil du med på LAB22 - læs mere her

Tilmeld dig konferencens nyhedsbrev og hold dig orienteret om program og tilmelding til LAB22